Zo wist Lil’ Kleine zijn verloofde Jaimie voor zich te winnen

Lil' Kleine regelt het wel.

Lees ook

Na zijn relatie met vlogster Monica Geuze, vond Lil' Kleine opnieuw liefdesgeluk. Bij een oude bekende, welteverstaan. "Twee jaar geleden stuurde ik een appje stuurde met de tekst: Geef me één keer de kans om jou mijn vrouw te maken. Zo gezegd, zo gedaan."

Normen en waarden

Jorik is stapelgek op zijn Jaimie, met wie hij dit jaar een kindje verwacht. En dat niet alleen. Er staat ook nog een huwelijk op de planning. Zijn ultieme droomvrouw, zo laat Jorik weten. "Ze kan mij heel veel leren, qua normen en waarden, hoe je met mensen om moet gaan. Zij is echt een gevoelsmens, vindt liefde heel belangrijk."

Lees ook: Talenten klappen uit de school over The Voice-coach Lil' Kleine

Appje

En dat terwijl de twee jaren geleden niet meer waren dan vrienden. Daarbij was zij zijn stylist en zat hij nog in een relatie. Toch zei hij op zijn vijftiende al dat hij met haar wilde gaan trouwen. "Iedereen lachen natuurlijk, en zij zelf ook, want ik was nog maar vijftien en zij al twintig. Maar goed, we werden wel vrienden." Vervolgens besloot Jorik twee jaar geleden dat ene allesbeslissende appje te sturen en wijkt het liefdeskoppel sindsdien niet meer van elkaars zijde.

Bron: RTL Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook