Meghan schreef een emotionele brief naar haar vader

Het houdt niet op...

Lees ook

Sinds dat ze toegetreden is tot de Britse koninklijke familie, staat het leven van Meghan Markle volledig op zijn kop. Niet alleen zijn alle spotlights opeens volledig op haar gericht, ook besloot haar familie allerlei sleaze & dirt op tafel te gooien. Zo ook haar vader Thomas. Iets wat de 37-jarige moeilijk kon verkroppen. En dus schreef ze hem een emotionele brief.

Narigheid

Lange tijd hielden haar vriendinnen hun lippen stijf op elkaar. Maar nu hun bff steeds meer ellende over zich heen krijgt, vinden ze het hoog tijd om hun mond open te trekken. Volgens hen klopt er niks van alle narigheid die over Meghan geschreven wordt, zo laten vijf vrienden anoniem weten in een interview met People.

Lees ook: Zien: Meghan Markle krijgt keiharde schop van baby

Brief

Zo zou er tussen Meghan en haar sister in law Kate niets aan de hand zijn en ontkrachten ze ook alle andere roddels die de laatste tijd in de media verschijnen. Wel zou er volgens hen één ding zijn wat wel waar is: de moeilijke relatie met vader Thomas. Meghan zou er kapot van zijn dat haar vader regelmatig naar haar uithaalt in interviews. "Hij heeft nooit gebeld en nooit een berichtje gestuurd. Het is superpijnlijk.’’

Ze besloot hem een brief te sturen om zo haar gevoelens van zich af te kunnen schrijven. Hierin zou ze hem hebben gesmeekt om te stoppen met telkens in de slachtofferrol te kruipen. In plaats van een begripvolle brief terug, zou Thomas juist uit zijn op meer publiciteit. Zo stelde hij voor om samen een fotoshoot te doen. En dat schoot bij Meghan nogal in het verkeerde keelgat. Enne, geef d'r eens ongelijk!

Bron: AD Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook