Het Valentijnscadeau waar je pas echt indruk mee maakt

Liefde gaat door de maag!

Lees ook

Over precies een week is het weer zover: 14 februari. De dag waarop de restaurants tot aan de nok vol zitten, de bloemisterijen en chocolatiers extra personeel inzetten en hotels geen moeite hebben om hun kamer te vullen. Maar zoals men altijd zegt: liefde gaat door de maag. En dus is er een cadeau waar je nou echt mee thuis kunt komen.

Special order

Nu zijn de taarten van Life Of Pie sowieso een feestje, maar met Valentijnsdag pakken ze nog even extra uit. Je kunt namelijk tot en met vandaag nog een speciale Valentijnsdag-creatie bestellen.

To Go

Lees je dit nou net te laat? No worries! Ook de To Go-taarten zijn eigenlijk te mooi om op te eten, en dus een goede binnenkomer om 's avonds mee thuis te komen. Helemaal wanneer je 'm afmaakt met de Life of Pie-caketoppers 'You are the sprinkle to my cake' of 'Love you like a fat kid loves cake'.

Enne, mocht je 'm nou met zin tweeën niet helemaal hebben opgesmikkeld, kun je er op zondag ook nog altijd je (schoon)ouders een plezier mee doen. Wedden dat je ineens benoemd wordt tot favoriete (schoon)dochter?

Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook