Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Dochter Kylie Jenner krijgt diamanten ketting voor eerste verjaardag

Stormi heeft een prijzig verlaat verjaardagscadeautje gekregen. Kylie deelde dit weekend beelden van de diamanten ketting die Stormi van papa Travis kreeg voor haar eerste verjaardag. In het sieraad liet Travis een bliksemschicht graveren, vermoedelijk als verwijzing naar de naam van zijn dochter.

Eerder liet Kylie op Instagram al een kamer vol cadeaus zien, waar op de dozen namen als Gucci, Christian Louboutin, and Chanel prijkten. Net als bij die pakjes, leek Stormi ook dit weekend niet bepaald onder de indruk van haar prijzige ketting. Tsja…

'Jury moet zich over zaak Jussie Smollett buigen'

De politie in Chicago is van plan de zaak rond de vermeende aanval op Jussie Smollett door een jury te laten beoordelen. Dat schrijft TMZ. Het is niet duidelijk wie daarbij de verdachten zouden zijn en wat de aanklacht precies is. Afgelopen week werden twee verdachten aangehouden in de zaak. Deze twee broers, die de acteur persoonlijk kennen, werden al snel weer vrijgelaten.

Na hun verhoor meldde de politie dat het team nu uitgaat van een ander scenario. Twee lokale nieuwszenders in Chicago berichtten eerder dat de rechercheurs in de zaak denken dat Jussie de aanval in scène heeft gezet.

De politie zou het ook vreemd hebben gevonden dat Jussie rechercheurs naar de plek van de aanval bracht en hen een verdekt opgestelde camera aanwees. De acteur zou daarbij hebben aangegeven dat hij blij was dat het incident was gefilmd. De camera bleek de verkeerde kant op gericht te zijn. De 36-jarige acteur heeft via zijn advocaten stellig ontkend dat hij zelf achter de aanval zat.

Glee-acteur Darren Criss geeft jawoord

De 32-jarige acteur is dit weekend met zijn verloofde Mia Swier (33) getrouwd. People meldt dat het stel zaterdag elkaar het jawoord gaf in een hotel in New Orleans, ruim een jaar na de bekendmaking van hun verloving. Darren en Mia zijn acht jaar bij elkaar. Bij de huwelijksceremonie waren naast vrienden en familie ook Glee-sterren aanwezig, onder wie Lea Michele, John Stamos, Chord Overstreet en Harry Shum jr.

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook