Hilarisch: vrouw komt erachter dat haar rok iets heel anders is

Ach, het overkomt de beste.

Lees ook

Whoops! De kersverse moeder Lori Farrell dacht een rok te dragen, maar dat bleek eigenlijk iets anders. Op Facebook deelt ze haar hilarische blunder en gelukkig kan ze er zelf ook om lachen.

Cadeautje

Omdat Lori net was bevallen, had ze een hoop babyspullen gekregen van een vriendin. "Van kleertjes en draagzakken tot een schommelstoel en dekentjes" vertelt ze aan het online magazine Motherly. Toen ze de 'rok' tevoorschijn haalde, wist ze eerst niet zo goed wat het was. "Ik gooide het maar in de was en besloot dat het een positierok moest zijn." Toch bleek dat niet helemaal het geval.

Lees ook: Ai, deze reactie op scheidingsbrief is de geniaalste ooit

Iets anders

Ook al wist ze niet zeker of het een rok was of niet, Lori droeg het de volgende dag aan naar haar werk. Eenmaal op werk besloot ze het merk te googelen en kwam ze er achter dat het merk helemaal geen kleding verkocht. Wat bleek? Het was een bedrijf dat hoezen voor de Maxi Cosy verkoopt.

Hilarisch

"Als je je een mislukkeling voelt vandaag, weet dan dat ik een autostoelhoes droeg omdat ik dacht dat het een rok was", schrijft Lori op Facebook met een foto's erbij. Haar post ging binnen no time het internet over en mensen liggen dubbel van het lachen. Ach, het overkomt de beste.

Bron: Margriet Beeld: BSR, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook