Glennis Grace doet heftige onthulling

"Ik moest rondkomen van een tientje per dag."

Lees ook

Hoewel Glennis Grace op dit moment careerwise erg lekker gaat, is dat in het verleden absoluut niet het geval geweest. De zangeres heeft ooit zelfs zeer krap bij kas gezeten, zo vertelt ze in een interview met Chantal Janzen in de nieuwe &C.

LEES OOK: Zien: Glennis Grace kiest voor nieuwe look

Toen Glennis zwanger was van haar zoontje Thony, vond haar manager dat ze contactbreuk pleegde omdat ze met hem wilde stoppen. Hij liet toen overal beslag op leggen. "Ik heb uiteindelijk gewonnen, maar toen Thony net geboren was heb ik een tijd moeten rondkomen van een tientje per dag. Toch had ik er altijd wel vertrouwen in dat het goed zou komen", aldus Glennis.

Doorbraak

Haar doorbraak kwam vrij laat, op haar 34ste met haar optreden in De beste zangers van Nederland. Glennis zong daar het lied Afscheid van Volumia!. Vervolgens is voor haar het balletje gaan rollen. De zangeres haalde er een nummer 1-hit mee in de charts. "Vanaf die dag is het écht begonnen." Ze ging naar Amerika, deed mee aan America's Got Talent en trok afgelopen weekend weer een overolle Ziggo Dome met de Ladies Of Soul. Een tientje per dag is gelukkig niet meer aan de orde!

Bron: Beau Monde Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook