Ingewijde klapt uit de school over Tristan en Jordyn

Jordyn krijgt naast alle haat ook een beetje steun.

Lees ook

Ze wordt sinds alles out in the open is finaal afgeslacht. Want niet alleen de KarJenners zijn klaar met haar, ook al hun fans zijn woedend op Jordyn Woods. Toch zijn er enkelen die het (een beetje) voor de voormalige vriendin van de familie opnemen.

Sneu

Sinds ze haar boekje te buiten ging door intiem met Khloé's ex-liefje Tristan Thompson te zijn, heeft ze het voorgoed verpest bij de familie en staat haar leven aardig op zijn kop. You get what you deserve, zou je denken. Maar sommigen vinden het toch een beetje sneu voor de 21-jarige.

Lees ook: Khloé Kardashian krijgt steun uit onverwachte hoek

Onzekerheid

Want waarom zet Jordyn haar relatie met de KarJenners, en dan met name bestie Kylie Jenner, op het spel, voor iemand van wie ze weet dat-ie eerder is vreemdgegaan. Volgens een ingewijde heeft het allemaal met één ding te maken; onzekerheid. "Jordyn is altijd onzeker geweest en bekend geworden als de bff van Kylie. Dus toen ze eenmaal aandacht kreeg om wie ze is, wist ze niet hoe ze ermee moest omgaan. Ze was een beetje met haar hoofd in de wolken, terwijl ze nu helemaal verslagen is."

Net zoals de eerste keer dat Tristan zijn baby momma Khloé bedroog, zal ook dit ongetwijfeld worden aangehaald in Keeping Up with the Kardashians. Khloé vond het destijds hypocriet om te stoppen met filmen, omdat ze voor de show niet alleen de mooie momenten willen laten zien. Krijgen we dan toch nog antwoord op al onze vragen?

Bron: Cosmopolitan US Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook