Dit is hét ultieme beautygeheim van Máxima

Ook Meghan Markle en Michelle Obama zijn fan

Lees ook

Koning Máxima ziet er op 47-jarige leeftijd nog altijd uit om door een ringetje te halen en straalt met haar glowy huid. Hoe doet ze dat toch? Máxima zweert bij dit goedje dat rimpels tegen gaat en nee, het is geen botox.

Biologische botox

De bekende make-up artist Michelle Stern, verklapt in een interview met het tijdschrift Amsterdam Stijl hét beautygeheim van de koningin. Máxima zou absoluut geen botox gebruiken, maar wel een ander goedje hebben dat wonderen verricht. "Koningin Máxima gebruikt al jaren een biologische botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een pure organische gel."

Lees ook: Zien: koningin Máxima schittert in commercial

Wondermiddel

Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe dit middeltje werkt en wat het doet. Het goedje komt uit het zogeheten champagneblad en bevat spilanthol, een lokaal kruidenanestheticum dat de spiercontractie vermindert en de gelaatstrekken ontspant. Het zou ervoor moeten zorgen dat kleine rimpeltjes tussen de wenkbrauwen en rond de ogen verdwijnen.

Niet alleen koning Máxima is fan. Ook beroemdheden als Meghan Markle en Michelle Obama vertrouwen naar verluidt op de biologische botoxgel. En een ander pluspunt: als je bang bent voor naalden, is het zeker te overwegen, want het wordt rechtstreeks op de huid aangebracht.

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook