Je raadt nooit welke BN’er de stem inspreekt van de Kruidvat-reclames

Haar stem levert een hoop ergernissen op bij televisiekijkers en radioluisteraars

Lees ook

Als je aan Kruidvat denkt, schieten niet alleen producten met goedkope prijzen door je hoofd, maar ook de bekende stem van de Kruidvat-reclame. Maar wie is nou het gezicht achter die stem?

Grote ergernis

Actrice Hadewych Minis spreekt deze stem in van de Kruidvat-spotjes. Tot grote ergernis van van veel televisiekijkers en radioluisteraars. Ze snapt de irritaties zelf ook wel. "Het probleem van die reclames is dat ze heel vaak uitgezonden worden", vertelde de actrice aan Nu.nl. "Als je mij zeventien keer per dag iets enthousiasts hoort zeggen, dan kan ik wel begrijpen dat je er gek van wordt.”

Lees ook: Dít zijn de stemmen achter Totally Spies

Nepstemmetje

Mensen ergerden zich zó erg aan de reclames dat er dagelijks tweets binnenstromen en er zelfs een Facebookpagina is opgezet om de gezamenlijke irritatie te bespreken. Daar lijkt Hadewych echter zich niets van aan te trekken. “Ik vind het vooral grappig dat mensen er zich zo aan storen. Natuurlijk is het niet leuk, maar als je vervolgens leest wie dat zegt, dan maakt het voor mij alweer niet uit. Het is maar een opgezette stem, niet mijn eigen stem. Ik ben actrice en ik vind het leuk om die stem te acteren. Gelukkig is het niet zoals ik zelf praat, dus ik vind het vreemd dat mensen die stem liëren aan mijn 'zijn', zeg maar."

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook