Waarom kijkers niet uitgepraat raken over aflevering ‘Miljoenenjacht’

Oh boy!

Lees ook

Het zal je maar overkomen: tijdens Miljoenenjacht als laatste kandidaat overblijven, om vervolgens kans te maken op maximaal 5 miljoen euro. Sounds like a dream. De 59-jarige Ruud Hessing was gisteravond de gelukkige, maar de aflevering liep voor hem iets anders dan gedacht.

No deal

Op advies van zijn vrouw Anneke weigerde Ruud een hoog aanbod van 358.000 euro. Wat denk je? De kandidaat speelde door en de overgebleven grote bedragen vlogen eruit. Vervolgens bood de bank 98.000 euro, waar Ruud weer 'No deal' op riep. Hij had namelijk nog het bedrag van 2 miljoen euro over, misschien zou die wel in zijn koffertje zitten.

Balen

Al snel daarna speelde Ruud ook de 2 miljoen euro weg. Oh no! De bank was daarna niet meer zo lief voor hem: ze boden (slechts) 18.000 euro, waar Ruud maar akkoord mee ging. Ieder ander zou natuurlijk blij zijn met 18.000 euro, maar wetende dat je naar huis kon gaan met bijna twintig keer zo veel, is erg zuur.

Lees ook: Pascal zet heel de studio op zijn kop tijdens Miljoenenjacht

Steen, papier…

Dit was trouwens niet het enige waar kijkers niet over uitgepraat raakten. Op Twitter moest men erg lachen om een deelnemer die de vraag 'Steen, papier…' afmaakte met 'Kool'. Hoe dan?!

Bron: Twitter, AD, Beeld: Miljoenenjacht

Laatste nieuws

Zie ook