Zien: zo zal het kindje van Harry en Meghan er ongeveer uit gaan zien

Zo cute!

Lees ook

Hoewel we zeker weten dat Harry en Meghan's eerste kind er ongelooflijk schattig uit zal zien, zijn we toch benieuwd op wie de toekomstige royal baby het meest gaat lijken. Een forensische kunstenaar onthulde twee foto's die laten zie hoe het kind van de royals eruit zou kunnen zien.

Babyfoto's

De afbeeldingen zijn gemaakt door Joe Mullins, die al 17 jaar in de forensische geneeskunde heeft gewerkt. De Amerikaanse kunstenaar maakte de beelden na zorgvuldige bestudering van foto's van Harry en Meghan. Hij bekeek onder andere babyfoto's van de twee en heel veel recente foto's van het koppel.

Lees ook: Samantha Markle reageert op zwangerschapsnieuws Meghan

Look

Hoe de prinselijke spruit eruit zal zien? Het ligt er helemaal aan welke genen gaan overheersen: de rode haren van Harry, de getinte huid van Meghan of een combinatie? De afbeeldingen van de kunstenaar laten in ieder geval een meisje zien met bruine ogen en zwart haar en een jongetje met blauwe ogen en bruin haar. Al klopt het natuurlijk niet helemaal. Meghan heeft van zichzelf namelijk geen stijl haar, iets waar de kunstenaar zichtbaar geen rekening mee heeft gehouden.

Enfin, in het voorjaar van 2019 zullen we het weten, want dan is Meghan naar verluidt uitgerekend!

Bron: The Sun, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook