Monica Geuze in tranen

Arme Monica!

Lees ook

Arme Monica, toch! In haar nieuwste vlog biggelen de tranen over haar wangen. En daar is ze zelf onderhand wel klaar mee!

Grootste nachtmerrie

De 23-jarige is in haar nieuwste vlog op workation in Afrika, waar haar gelijk een onaangename verrassing staat te wachten. Voor wie haar al langer volgt, weet dat Monica doodsbang is voor muizen. En laat haar grootste nachtmerrie nou net werkelijkheid worden.

Lees ook: De echte reden waarom Monica Geuze stopte met haar dj-carrière

Paniek

"Vannacht werd ik dus wakker van het onweer en ik had de hele tijd het idee dat ik beestjes hoorde. En ik dacht: 'ja, duh… je bent in Afrika, tuurlijk hoor je beestjes'. Dus ik probeerde mijzelf elke keer rustig te krijgen. Toen was het op een gegeven moment vijf uur en kon ik niet meer slapen en ben ik naar beneden naar het ontbijt gegaan. En toen was ik dus klaar en liep ik de trap op naar mijn bed en zag ik allemaal keutels liggen", vertelt ze verdrietig in haar vlog.

Monica is er inmiddels aardig klaar mee dat ze in totale paniek raakt wat betreft knaagdieren. "Ik verstijf dan gewoon helemaal. Ik wil ook zo graag van die fobie af, want ik heb het dus ook gewoon thuis. Als we dan in bed liggen, hoef ik maar iets te horen, of ik ben al bang. Ik weet gewoon niet waar het vandaan komt en ik wil er echt vanaf zijn. Het maakt me helemaal gestoord." En daar kunnen we ons iets bij voorstellen!

Beeld: YouTube, BSR

Laatste nieuws

Zie ook