Exclusief: Lil’ Kleine openhartig over relatie en aanstaande vaderschap

"Ik had vroeger niet veel om te geven"

Lees ook

Hij had al een patatzaak en een feestcafé, en lanceerde vorige week zijn eigen kledinglijn JORIK. Hoe zorgt Lil’ Kleine ervoor dat hij ook nog genoeg tijd heeft voor zijn verloofde Jaimie Vaes? Wij vroegen het hem.

Beste gabber

"Dat gaat eigenlijk vanzelf, omdat we heel veel samen doen. Eigenlijk zijn we altijd samen. Als ik vrij heb, ben ik met haar, elke vakantie gaan we samen. Los van het feit dat het gewoon een superlekker wijf is, is ze ook mijn beste gabber. Andersom weet ze dat ik er altijd voor haar ben en dat ik altijd voor haar zal zorgen. En dat ik haar waardeer", vertelt hij.

"Natuurlijk zijn er ook dingen te verbeteren: ik ben thuis heel rommelig, maak een troep van alles. Ik moet af en toe beter naar haar luisteren, want eigenlijk heeft ze altijd gelijk."

Lees ook: Lil' Kleine deelt nieuwe grote plannen

Baby boy

Jorik en Jaimie verwachten deze zomer hun eerste kind, een jongen. Lil' Kleine hoopt een hele gezellige vader te worden. "Ik word zijn beste vriend. Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben. Dat-ie naar me toe komt en zegt: ‘Pik, ik wil je bedanken voor het feit dat ik in dit nest ben geboren en niet twintig jaar eerder of later, want ik had het me niet beter kunnen wensen’."

In Jaimie heeft hij ook alle vertrouwen. "Ze wordt een heel goede, zachtaardige maar vooral wijze moeder, waar je altijd je ei bij kwijt kunt. Tegen wie je het kunt vertellen wanneer je hart is gebroken, of wanneer je iemands hart hebt gebroken, alles."

Zie ook: Nieuwe look voor Jaimie Vaes

Geef liefde

Wat hij zijn zoon wil meegeven, is wat hij ook van zijn vader heeft meegekregen: "Geef liefde. Ik had vroeger niet veel om te geven, maar wel liefde. Als Pietje het in jouw klas minder heeft dan jij, zorg dan wel dat hij zich geliefd voelt. Zo word je uiteindelijk een mooi mens: als je begrijpt wat liefde is. Want uiteindelijk draait het daar allemaal om."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.