Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kijkers 'Miljoenenjacht' weten niet wat ze meemaken

Brak de show zijn eigen regels?

Kijkers 'Miljoenenjacht' weten niet wat ze meemaken

Gisteravond wisten kijkers niet wat ze meemaakten tijdens de uitzending van 'Miljoenenjacht'.Ingrid uit Rosmalen had namelijk wel ontzettend veel geluk. Brak de show zijn eigen regels?

Twee keer geselecteerd

De show begon goed voor Ingrid. Ze zat in het gelukkige vak die een e-reader won. Vervolgens wist ze zich niet één keer, maar twee keer te plaatsen voor de volgende ronde. Omdat zij voor de tweede keer geselecteerd was, mocht ze een koffer met een prijs uitzoeken. Ze kreeg een dure geluidsinstallatie.

Lees ook: Waarom kijkers niet uitgepraat raken over 'Miljoenenjacht'

Regels

Haar mede-kandidaten uit het Rosmalen-vak keken al verbaasd: hoe kan het dat Ingrid maar liefst twee keer werd uitgekozen? Anyway, een oplettende Twitteraar schreef dat Miljoenenjacht zijn eigen regels overtreed. Oei...

Prijs

Ingrid wist zich uiteindelijk te plaatsen voor de finale en ging naar huis met een bedrag van 188.000 euro (plus haar overige prijzen). Lucky her! Vorige week raakten kijkers ook al niet uitgepraat over de aflevering, aangezien deelnemer Ruud door een klein beetje geldzucht met een (relatief) laag bedrag naar huis ging.

Bron: Libelle, Beeld: Miljoenenjacht