'Sextape van Meghan Markle opgedoken'

Wait, what...
'Sextape van Meghan Markle opgedoken'

Oh-oh, we horen koningin Elizabeth vanuit Buckingham Palace al zuchten. Meghan Markle is de laatste jaren volop in het nieuws geweest, maar met dit nieuwtje zullen de royals écht niet blij zijn.

Sextape

Hoewel het maar de vraag is of er echt een sextape van de 37-jarige in omloop is, beweert de voormalige 'pornokoning' Kevin Blatt er een toegestuurd te hebben gekregen.

Lees ook: Meghan Markle heeft lak aan critici en toont dat door déze actie

Een ander mens

In een Podcast vertelde hij dat een onbekende vrouw hem in het verleden een video opstuurde. Ze wilde in eerste instantie niet zeggen om wie het ging, maar later liet ze op enig aandringen toch de naam van Meghan vallen. Voor de 50-jarige reden genoeg om erachter te gaan, aangezien hij dit ook (naar verluidt in samenwerking) met de filmpjes van Paris Hilton en Kim Kardashian deed.

Toch vertelt hij dat hij de beelden niet gebruikt heeft. Integendeel zelfs. Hij zou ze zelfs hebben gewist. Doordat hij naar eigen zeggen een ander mens is en niet meer werkzaam is in de sexindustrie, zou hij de hertogin niet willen 'exposen'. Of dat de desbetreffende vrouw de filmpjes nog wel heeft, is niet bekend.

Bron: Telegraaf Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7175804c3e5', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });