Anna Nooshin deelt verschrikkelijk bericht

Verdrietig nieuws...

Lees ook

Anna Nooshin heeft dit weekend via Instagram verschrikkelijk nieuws gedeeld: haar vader is overleden.

Emotioneel bericht

"Babaye man, ik wist dat de dag zou komen dat je er niet meer zou zijn. Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen", schrijft ze. "Je gekke trekjes, je romantische geest, je kwetsbaarheid. Ik weet dat je het zwaar vond om te leven op deze wereld maar je bleef eigenlijk altijd vechten en lachen."

Lees ook: Anna Nooshin deelt heftig bericht over moeder Lai

Afstand

Anna kwam als 7-jarige met haar familie van Iran naar Nederland. Toen haar ouders uit elkaar gingen, keerde haar vader weer terug. Anna bleef met haar zusje bij haar moeder in Nederland. Het contact verwaterde, iets waar ze in haar vlogs weleens over heeft gesproken.

In een aflevering van Van Der Vorst Ziet Sterren hield Anna het niet droog toen ze een videoboodschap van haar vader kreeg, die ze toen al ruim tien jaar niet had gezien. Niet lang gelezen liet ze in een vlog weten dat ze hem dit jaar wilde opzoeken.

Belofte

Hoewel hun band niet altijd even goed is geweest, houdt ze zielsveel van haar vader. "Ik beloof je dat ik altijd door zal gaan, mijn best zal blijven doen en goed voor iedereen zal blijven zorgen. Ik hoop dat je nu rust hebt gevonden en dat je een plekje voor ons vrij houdt daarboven. Doestet daram", sluit ze af.

De brunette een hoop lieve berichtjes gekregen die haar erg veel steun geven. Ook wij wensen Anna en haar familie veel sterkte.

Bron: AD Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook