Ex-medewerker onthult Primark geheimen

Aha...
Ex-medewerker onthult Primark geheimen

Bij Primark scoor je altijd wel een paar leuke items, home-accessoires of make-up producten, maar ondanks dat, kan shoppen bij Primark ook soms erg stressvol zijn. Niet alleen voor jou, ook voor het personeel. Een ex-medewerker van de winkel vertelt vijf geheimen over werken bij Primark.

Lees ook: Zien: De High Summer collectie van Primark

Geheimen

1. De stem die je hoort wanneer er een kassa vrij is waar jij kunt betalen, herken je vast wel. Maar wist je dat kassamedewerkers controle hebben of de mededeling een mannelijke of een vrouwelijke stem is?

2. Als je dacht dat je korting krijgt op artikelen als je bij Primark werkt, dan heb je het mis. Personeel krijgt alleen met Kerst slechts 10 procent korting.

3. Er wordt een Book of Faces bijgehouden bij de klantenservice. Dat boek zit vol met foto's van onaardige of stelende klanten, gemaakt door beveiligingscamera's.

4. Op je eerste werkdag krijg je een spoedcursus opvouwen. Niet gek als je soms de stapels verfrommelde kleding ziet liggen...

5. Het heeft geen zin om personeel te vragen naar de maat die je nodig hebt als het niet aan het kledingrek hangt. De opslagruimte staat vol met kartonnen dozen en niemand weet waar wat staat. Als het er niet hangt, is het er in principe dus ook niet.

Let op: de medewerker die deze dingen onthulde werkte in een Primark in Engeland, dus dat wil niet zeggen dat deze vijf geheimen overal van toepassing zijn. Maar een kijkje in de Primark-keuken blijft altijd interessant.

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b11e4d00cc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });