slogan

Waarom de rechterhand van Meghan er mee stopt

Er is weer een personeelslid van Meghan Markle en prins Harry gestopt. Dit keer de rechterhand van de hertogin: Amy Pickerill.

Privésecretaresse

Amy is de privésecretaresse die sinds 2016 in dienst is voor Meghan. Ze zal blijven tot dat de baby van het koppel geboren is. Er zijn volgens haar verklaring geen vijandige gevoelens of sprake van een ruzie. Amy heeft haar baan opgezegd omdat ze naar het buitenland gaat verhuizen

Lees ook: 'Babyshower verklapt geslacht baby Meghan Markle'

Statement

"Amy vertrekt na de komst van de baby. De hertogin zal heel verdrietig zijn om haar te zien gaan, maar is opgewonden voor haar omdat Amy spannende plannen voor zich heeft in het buitenland. Amy had oorspronkelijk gepland om te blijven tot ten minste het einde van het jaar, maar met de komst van de baby is het logisch om nu iemand te werven die dat kan oppikken wanneer de hertogin terugkeert naar haar officiële werk. Ze zullen zeker contact houden en Amy zal aanwezig zijn voor advies en hulp die nodig is in de toekomst", staat in het statement van het paleis.

Amy is in de tweeëneenhalf jaar een bekend gezicht geworden bij de royals. Ze ondersteunde Meghan altijd bij het organiseren en bijwonen van werkbezoeken en evenementen. Met het vertrek van Amy zal er binnenkort dus een vacature vrij komen. Solliciteren maar!

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: BSR