Doodsoorzaak Nipsey Hussle bekend gemaakt

Er is meer bekend

Nipsey Hussle, de rapper die zondag overleed nadat hij voor zijn kledingwinkel in Los Angeles werd neergeschoten, is overleden aan de gevolgen van de kogels die door zijn hoofd en torso zijn gegaan. Dit maakte de lijkschouwer van de Los Angeles County bekend.

Kogels

"De hulpverleners namen hem mee naar het ziekenhuis, waar hij om 5 voor 3 's middags overleed. Uit de autopsie is gebleken dat de wonden, veroorzaakt door de kogels die op hem zijn afgevuurd, hem uiteindelijk fataal zijn geworden. De manier van overlijden is vastgesteld als moord", aldus de lijkschouwer in een officieel statement.

De twee anderen die evenals Nipsey werden neergeschoten liggen nog in het ziekenhuis en lijken in stabiele toestand te verkeren. Fans hebben zich op de plek van de schietpartij verzameld en leggen bloemen en kaarsjes neer.

Mixtapes

Nipsey, wiens echte naam Ermias Davidson Asghedom is, werd in de rapscene bekend met enkele mixtapes. Vorig jaar kwam zijn eerste studio-album uit, Victory Lap. De plaat werd genomineerd voor een Grammy in de categorie beste rapalbum, maar moest het uiteindelijk afleggen tegen Cardi B. De rapper laat een vriendin en twee kinderen achter.

Bron: BuzzE, beeld: BSR

Laatste nieuws