Update over relatie Kylie Jenner en Travis Scott

Hij zou haar bedrogen hebben

Lees ook

Kylie Jenner en Travis Scott zijn samen met hun 1-jarige dochtertje Stormi op vakantie in Mexico, waar ze volgens ingewijden 'weer helemaal tot elkaar komen'. De liefdesvakantie zou hen meer dan goed doen, meldt E! News.

Astroworld

Travis heeft een pauze van zijn Astroworld tournee en kan zo alle tijd van de wereld vrijmaken voor zijn twee meiden. De rapper is te zien op een Instagram video van Kylie, waarin hij trots zijn dochter van de trap af helpt lopen.

Eerder ging het gerucht dat Travis zijn vriendin Kylie zou hebben bedrogen. Het nieuws kwam vlak nadat bekend werd dat Khloe Kardashian door haar hubby Tristan was bedrogen.

Zie ook: Kylie Jenner deelt make-uploze selfie

Verliefd

"Ze hadden deze break echt nodig na alles wat er de afgelopen periode gebeurd is. Ze spenderen veel tijd samen en dat doet Kylie alleen maar meer verliefd op hem worden. Hoe hij met Stormi omgaat vindt ze geweldig", aldus een bron. "Als de kleine ligt te slapen, kijken ze met z'n tweetjes lekker een filmpje of krijgen ze een massage. Kortom, qualitytime met het gezin en als stel."

Bron: BuzzE Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook