Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Eerste Ex On The Beach All Star kandidaten bekend

De eerste twee oude bekenden van het programma Ex On The Beach die opnieuw het avontuur aangaan, zijn bekendgemaakt. De 22-jarige Harrie Snijder uit het afgelopen seizoen is er helemaal klaar voor en ook de 27-jarige Wayne Siebenga uit het eerste seizoen waagt weer een reisje naar de villa. Het nieuwe seizoen is vanaf 19 mei te zien bij MTV.

Eerste trailer van nieuwe seizoen The Hills gelanceerd

Een jaar geleden stopte de hitserie, maar komend seizoen slaat The Hills een nieuwe weg in. MTV gaf fans eindelijk een voorproefje van wat er komen gaat en alles staat in het teken van opnieuw beginnen. In Amerika gaat de serie op 24 juni in première.

Doutzen Kroes plaatst gewaagd kiekje

Op deze woensdagochtend plaatste de knappe blondine een bikinifoto waar een hoop fans van onder de indruk waren. Haar "casual" pose maakt namelijk een hoop tongen los. "Gelukkig heb je de bikinilijn goed bijgewerkt, moet niet denken aan zo’n foto van mij momenteel" en "Ik wou dat ik er zo casual uitzag", reageren volgers onder haar kiekje.

Bron: Shownieuws, RTL Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws