Om déze heftige reden wil Nikkie de Jager geen kinderen

Arme Nikkie.
Om déze heftige reden wil Nikkie de Jager geen kinderen

Nikkie de Jager - oftewel NikkieTutorials - is al een tijdje hartstikke gelukkig met lover Dylan. Of ze in de toekomst ook kinderen wil? Nee. De beautygoeroe vertelt openhartig waarom niet.

Pestverleden

Nikkie heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze als kind erg is gepest. In een interview met Vogue vertelt ze: “Ik was vroeger onzeker over letterlijk alles. Toen ik zestien was en van m’n moeder brood moest halen, ging ik eerst anderhalf uur make-uppen. Voor de lol, ja, maar ook wel een beetje uit angst. Ik was een makkelijk doelwit. Ze noemden me giraffe en dikkop enzo”.

Lees ook: Eva Jinek krijgt het spaans benauwd van Nikkie de Jager

Liever een hond

De visagiste heeft geen kinderwens, omdat ze een kind geen kennis wil laten maken met deze grote, boze wereld. Haar pestverleden heeft er duidelijk flink ingehakt.

“Dit gaat ineens heel diep en misschien klinkt het nu alsof ik er nooit overheen ben gekomen. Dat is niet zo. Ik vind gewoon dat kinderen het tegenwoordig, met alle social media, zo intens voor hun kiezen krijgen. Ik neem liever een leuke hond, dan dat ik een kind moet klaarstomen voor die grote, boze wereld.”

Bron: Vogue, Beeld: Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f714ebfe29f3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });