Bizarre Temptation Island wending

Je raadt nooit wie nu als vriendin van Morgan genoemd wordt.

Lees ook

Hoewel het huidige seizoen tot nu toe als allersaaist bestempeld wordt, wordt de sleaze & dirt na het programma stukken spannender gevonden. Niet alleen vliegen bro's Sidney en Morgan elkaar in de haren, ook zou Morgan inmiddels een nieuwe liefde hebben. En je raadt nooit aan wie hij gelinkt wordt!

Break-up

Hoewel het erop lijkt dat Rodanya en Morgan het Temptation Island-avontuur lijken te overleven, lijken social media-berichten juist weer te bevestigen dat de twee uit elkaar zijn. En dat blijkt niet het enige te zijn.

Lees ook: Is deze Temptation-verleidster de nieuwe liefde van Roger?

Veel sterkte

Op Instagram vroeg iemand dit weekend aan Rodanya hoe het voelt om Morgan aan Milou kwijt te zijn. Rodanya besloot haar lippen niet stijf op elkaar te houden en reageerde met de woorden: "Ik wens haar veel sterkte." Wait, what!?

Rodanya daarentegen lijkt inmiddels te zijn gevallen voor de charmes van Danicio. Hij schreef in de comments dat ze het nu eindelijk officieel kunnen maken. Of dat de twee serieus zijn of het gewoon een grap is, dat zal de komende tijd moeten uitwijzen. Want ondanks dat de deelnemers nogal loslippig zijn, moeten ze toch echt wachten tot de laatste aflevering is uitgezonden.

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook