Dit is nog nooit iemand opgevallen aan trailer Temptation Island

En het verklapt een hele hoop!

Lees ook

O my, o my! Deze week barstte de Temptation Island-bom meerdere malen met alle sleaze & dirt dat gedeeld werd. Zo haalde Sidney hard uit naar Morgan, zou die vervolgens weer iets hebben met Milou en werd ook Rodanya flink de schandpaal genageld. Van alles was eigenlijk geen hard bewijs te vinden. Tot nu…

Dream date

En guess what: het ziet ernaar uit dat we het al die tijd gemist hebben. Het verhaal dat Rodanya het op de dream date wel heel gezellig had met Danicio, lijkt nu dankzij een oplettende kijker toch echt bevestigd te zijn.

Lees ook: Temptations Demi haalt fel uit naar presentatrice Annelien

Nog niet eerder opgevallen

Hoewel ze hun lippen stijf op elkaar moeten houden tot de laatste aflevering, hebben we hun bevestiging eigenlijk al niet meer nodig. In de trailer die weken geleden uit werd gebracht en ook nog in de eerste aflevering te zien is, lijkt het er namelijk wel héél erg op dat het verhaal rondom Rodanya en Danicio klopt.

De twee lijken in het fragment hieronder (vanaf minuut 00:57) een intiem moment te delen. Hoewel er juist werd vermoed dat de beelden niet zouden worden uitgezonden, lijkt het er toch op dat de cameramannen de twee betrapt hebben.

Wij zijn nu ineens toch wel heel nieuwsgierig geworden naar de laatste afleveringen. Jij ook?

Beeld: YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook