Temptation Island USA-kandidaat Evan deelt heftig verhaal

Ze vonden een auto met bloedsporen

Lees ook

Op Videoland is Temptation Island USA te zien, wat toch wel een stuk spraakmakender is dan het huidige seizoen van onze Temptation Island. De altijd goedlachse Evan Smith is één van de favorieten van de show, maar heeft het niet altijd makkelijk gehad. Hij heeft heftige jaren achter de rug en spreekt daar openhartig over.

Nieuwe liefde

Evan doet dit seizoen mee met zijn vriendin Kaci Campbell, maar vindt op het eiland een nieuwe liefde. Als Evan en Kaci elkaar bij het laatste kampvuur onder ogen moeten komen, barst de bom. Zij smeekt hem om bij haar te blijven, hij maakt duidelijk dat het echt over is. Onder andere omdat zij in de moeilijkste periode van zijn leven, niet voor hem klaarstond. Vraag jij je ook af wát er dan precies gebeurd is?

Vader & beste vriend

Als Evan terug denkt aan zijn jeugd, denkt hij vooral aan de dagen dat hij basketbalde, surfde en de tijd die hij doorbracht met zijn vader en voormalig basketbalspeler Gavin. ''Mijn vader en ik konden goed met elkaar opschieten", vertelt hij. ''Hij was een van mijn beste vrienden. Hij heeft mij zoveel geleerd. Ik heb echt een geweldige jeugd met hem gehad.''

Lees ook: Zó zag Temptation USA's Nicole eruit voordat ze ging sporten

Moord

Zijn leven werd in 2012 op zijn kop gezet toen zijn vader vermist werd. Hij zou het jongere broertje van Evan van school ophalen, maar kwam nooit opdagen. "Mijn vader zou ons nooit in de steek laten. Hij was er altijd voor ons. Dus ik wist dat er iets mis was, ik wist dat er iets aan de hand was.''

Acht maanden later werd de auto van zijn vader gevonden in Simi Valley. Deze zat vol met bloedsporen. In oktober 2014 ontdekten wandelaars zijn overblijfselen in een woestijn bij Palmdale in Californië. John Creech, een veroordeelde drugsdealer, bleek de dader te zijn van het misdrijf.

Affaire

Gavin bleek een affaire te hebben met de vrouw van John Creech. Toen John hun voor de tweede keer samen betrapte, ontstond er een gevecht. Gavin overleed aan zijn verwondingen en John verstopte hem.

Niet alleen de moord, ook de affaire was een grote klap voor Evan en zijn moeder. Toch heeft hij het een plekje kunnen geven en zijn vader vergeven, om verder te kunnen gaan met zijn leven. "Hij was verdwaald en ik weet zeker dat hij nu spijt zou hebben van hoe alles is gelopen."

Bron: People Beeld: Temptation Island USA

Laatste nieuws

Zie ook