Donny Roelvink geeft break-up met Amijé alsnog toe

Verdrietig nieuws!

Lees ook

Een tijd geleden verkondigde Donny Roelvink nog dat het allemaal koek en ei was tussen hem en Amijé. Haar langdurige trip naar het buitenland zou de oorzaak zijn dat de twee minder samen werden gespot. Van een break-up was er Donny dus echt geen sprake. Tot nu…

Duidelijkheid

Op Instagram vertelt hij aan zijn volgers hoe de vork nu daadwerkelijk in zijn steel zit. “Ik ben echt verbaasd van mezelf dat ik dit doe, want dit is eigenlijk iets wat ik normaal nooit zou doen. Maar ik doe dit omdat ik het één keer duidelijk gezegd wil hebben en ik geen zin heb in rare verhalen of onduidelijkheden."

Lees ook: Donny Roelvink showt transformatie killerbody

Vredig uit elkaar

En dus doet Donny eenmalig zijn verhaal. “Het is uit tussen mij en Amijé. Verder ga ik hier NIKS over zeggen aan wie of wat dan ook, want dat gaat verder niemand wat aan. Amijé en ik hebben beiden geen behoefte om dit aan iemand te moeten uitleggen.”

De fit boy vraagt zijn volgers om respect voor de situatie en hen verder met rust te laten. "Wij hebben mooie jaren samen gehad, alleen gaan we nu onze eigen weg. We zijn op een vredige manier uit elkaar gegaan. We gaan beiden verder met ons leven en gunnen elkaar het beste toe.”

Bron: Show Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook