Woeste Peter R. de Vries gesprek van de dag

De misdaadverslaggever was woedend.

Lees ook

Gisteravond vond een hevige discussie plaats tijdens RTL Boulevard. Hosts van de avond, Ruben Nicolai en Luuk Ikkink, wisten duidelijk niet wat ze met de situatie aan moesten.

Kwaad

Toen het topic overging naar Olcay Gulsen en het faillissement van Supertrash, werd Peter R. de Vries kwaad. De misdaadverslaggever vloog nog net niet Quote-journalist Mark Koster in de haren, die kwam vertellen over details rondom het faillissement.

Peter nam het op voor zijn RTL-collega. "Het artikel is gebaseerd op vier anonieme bronnen. Mensen waarvan we niet weten wat voor rol ze in het bedrijf hebben, of ze überhaupt kennis van zaken hebben, of het hout snijdt wat ze zeggen. Daar kan je je heel moeilijk tegen verdedigen’’.

Lees ook: Hier staat de 'R' in Peter R. de Vries voor

Karaktermoord

Vervolgens komt Mark Koster met documenten, die volgens hem zijn woorden bewijzen. Peter doet er nog een schepje bovenop: “Ik heb het gevoel dat ik hier ooggetuige ben van een karaktermoord’’, zei hij. “Jullie komen met feiten, die absoluut geen feiten zijn’’, aldus de misdaadverslaggever. "Jij zit hier gewoon bullshit te verkondigen.’’ Wel opvallend: de zoon van Peter, Royce de Vries, is de advocaat van Olcay.

Bron: RTL Boulevard, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook