Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Heftig nieuws voor Danie Bles

Verschrikkelijk nieuws voor Danie Bles: de stylist kwam thuis van een heerlijke vakantie in Amerika en trof haar huis helemaal overhoop gehaald aan. En dat terwijl ze iemand had die op haar huis paste. Danie heeft laten weten dat ze erg aangeslagen is, omdat er spullen van emotionele waarde zijn gestolen, waaronder dingen van haar huwelijk. Het politieonderzoek is in volle gang.

Suits-familie wenst Harry en Meghan veel geluk

De cast van Suits heeft de kersverse ouders Harry en Meghan, die tot voor kort in de serie speelde, gefeliciteerd met de geboorte van hun zoontje. Op sociale media wensen ze het stel veel geluk toe. "Veel liefde voor hem en zijn geweldige ouders", schrijft Patrick J. Adams, Meghans echtgenoot in de serie. "Zeven maanden geleden heb ik gezien hoe je verandert als je ouder wordt. Ik kan niet gelukkiger zijn voor Meghan en Harry nu zij aan dit avontuur gaan beginnen."

Sarah Rafferty, die de rol van Donna Paulsen speelt in de advocatenserie, is eveneens verheugd met het babynieuws. "Onze harten gaan sneller kloppen voor deze mooie, wonderbaarlijke en gezonde jongen! Veel liefde en geluk voor vandaag en voor elke dag!" Gelukswensen kwamen ook via het officiële Instagram-account van de Amerikaanse serie. "De hele #Suits-familie stuurt hun felicitaties naar de hertog en hertogin van Sussex, prins Harry en Meghan Markle, met de geboorte van hun zoon."

Justin Bieber hint op release muziek

Justin Bieber bouwt de spanning nog wat op: de Canadese zanger hint op sociale media op de release van een nummer met Ed Sheeran. Vorige week werd, eveneens naar aanleiding van berichten op sociale media van de twee, al gespeculeerd over een samenwerking tussen beide heren.

In zijn Instagram-story deelt Justin (25) maandag een filmpje van Ed (28) die vertelt dat hij een nieuw nummer heeft, waarna de Brit een klein deel van het nummer laat horen. Verder plaatst Justin een foto van zijn computerscherm, waar hij een geluidsbestand van hetzelfde nummer afspeelt. "Onbekende artiest", staat bij het fragment, dat de titel "IDC" draagt – mogelijk is dat de naam van het nummer. IDC is een veelgebruikte afkorting voor "I don't care".

Laatste nieuws

Zie ook