Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Is dit de reden van de 'breuk' tussen Gaby en Temptations Jaimy?

De twee beweerden elke keer geen relatie te hebben, maar hadden het simpelweg gewoon heel leuk met elkaar. Toch besloot Gaby ook hier onlangs een einde te maken. Hoewel ze het reuzegezellig samen hadden, vond Gaby dat ze een stapje terug moesten doen. De blondine vond het allemaal iets te snel gaan en nu wordt ook duidelijk waarom. Jaimy dacht namelijk al wat verder dan Gaby en had zelfs al een kinderwens met de influencer. "Als het aan mij lag, hadden we volgend jaar kinderen. Bij wijze van spreken. Ik was ready. Ik was helemaal over de top van haar. Zij ook op mij, maar zij wou alles aankijken.” En dat laatste wat Gaby du moment aan het doen is.

EOTBDD krijgt nog een mystery guest

Aanstaande zondag is het eindelijk zover en begint het all stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Het belooft ook dit keer weer een seizoen vol drama te zijn, helemaal omdat de cast nog niet eens compleet blijkt te zijn. Zondag maakt MTV namelijk ook nog een mystery guest bekend, die je kent uit een andere realityserie. We zijn benieuwd!

Foto: Temptations Jietse en Demi bevestigen liefde

De geruchten gingen al een tijdje, doordat Jietse liefdevolle berichtjes onder Demi's foto plaatste. Maar nu is er ook bewijsmateriaal. De twee zijn tijdens een Temptation Island-party in een club in België, namelijk intiem voor de camera vastgelegd. Hiermee lijken de twee hun liefde voor elkaar te bevestigen. Al weet je het met de kandidaten van Temptation Island natuurlijk maar nooit.

Bron: Show Beeld: YouTube, Instagram, Facebook, BSR

Laatste nieuws

Zie ook