De Love Island exit die niemand zag aankomen

Wait, whut?

Lees ook

Gisteren was het eindelijk de beurt aan de meiden om te kiezen met welke Love Island boy ze een koppel wilden vormen. Uiteraard betekende dit ook dat er iemand naar huis moest, maar deze keer was het een uitslag die niemand zag aankomen…

Uitslagen

Deelneemster Lotte kreeg als eerste de opdracht om te kiezen met wie zij verder wilde gaan. Uiteraard koos ze meteen voor Jarne. Seba was daarna aan de beurt en koos opnieuw voor de gespierde Martin. Vervolgens koos Melany voor Matthy en Aleksandra voor Denzel.

Lees ook: Wacht even: kenden déze Love Island-kandidaten elkaar al?

Onverwachte wending

Pas toen Rowéna aan de beurt was, ontstond er spanning in de villa. De brunette wilde het liefst voor Stenn gaan, maar besloot toch om nieuwkomer Miles te kiezen. Dit tot grote vreugde van Chey, die als laatste de keuze kreeg tussen Stenn en Noah. Uiteindelijk koos zij voor haar liefje Stenn, met als gevolg dat Noah naar huis werd gestuurd.

"Het is jammer maar als er nu een draai aan was gegeven dan zat ik nog steeds in een koppel waar ik geen kans had gehad", vertelt Noah. "Ik heb er wel vrede mee."

Bron: RTL Boulevard Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook