Dit zijn ze: álle verleiders en verleidsters van Temptation Island VIPS

Dit zijn ze dan!

Lees ook

Hier zijn ze dan: álle verleiders en verleidsters van Temptation Island VIPS 2019!

Verleiders

Tim

Tim (30) heeft het uiterlijk van een blonde Viking én hij rijdt ook nog eens motor. Het verleiden zit in zijn bloed. Hij is geen doorsnee type en dat maakt vrouwen juist nieuwsgierig.

Svenno

Fabrieksmedewerker Svenno (30) is een echte ladiesman. Hij komt heel lief en schattig over maar schijn bedriegt, hij is een wolf in schaapskleren.

Stuwey

Stuwey (29) is op zijn best als hij gewoon zichzelf is. Met zijn schorre stem en flirterige ogen weet hij elke vrouw te versieren. Hij wordt makkelijk verliefd en gaat dan honderd procent voor de liefde.

Roy

Roy (29) heeft de looks, de charme en de babbel om een vrouw te kunnen verleiden. Daarnaast verovert hij de harten van iedere vrouw door zijn rap- en zangkwaliteiten.

Rico

Rico (30) was de Mooiste man van Nederland 2016 en komt nooit aandacht te kort. Hij is het totaalplaatje, zegt hij zelf. Hij heeft de looks, de brains en is een echte gentleman waardoor hij altijd krijgt wat hij wil.

Niels

Ondernemer Niels (28) werkt hard aan zijn carrière als fotomodel. Hij traint vijf á zes keer in de week om in shape te blijven. Met een borrel op is hij al snel grenzeloos.

Max

Max (30) werkt in het dagelijks leven als vertegenwoordiger. Producten verkopen is volgens hem ook verleiden, deze techniek zal hij dus zeker inzetten.

Marlon

Marlon (23) is personal trainer en heeft in het verleden in het leger gezeten. De rol van verleider is hem op het lijf geschreven. Hij kijkt eerst de kat uit de boom en wanneer hij doorheeft hoe iemand in elkaar steekt, slaat hij toe.

Joris

Met zijn uitstraling en looks weet Joris (33) altijd en overal de aandacht op zich te vestigen. Vrouwen vallen voor hem omdat hij een sterk karakter heeft en heel gezellig is. Met hem is het altijd een feestje.

Jonah

De 22-jarige Jonah is een hotel & horecamedewerker uit Noordwijk. Hij zal zijn kansen rustig afwachten en de vrouwen niet bespringen, maar wees gewaarschuwd voor deze zogenaamde ‘Good Guy’.

Guido

Guido (25) is profiler uit Purmerend. Met zijn stoere looks zorgt hij geheid voor spektakel. Geen vrouw kan hem en zijn charmes weerstaan.

Fabrizio (bijnaam BB)

BB (23) werkt als personal trainer in Hilversum. Als stripper in Dubai heeft hij verleidelijke moves geleerd waarmee hij de vrouwen het hoofd op hol kan brengen.

Daan

Daan (32) is zelfstandig ondernemer en model. Ondanks zijn stoere uiterlijk met al zijn tatoeages, heeft hij juist ook een hele lieve kant waarmee hij alle vrouwenharten doet smelten.

Verleidsters

Angi

De Poolse Angi (22) woont al tien jaar in Nederland, maar houdt zich nog wel aan wat Poolse tradities. Zo wil ze altijd goed verzorgd zijn en wil ze een man echt ‘pleasen’.

Shané

De knappe en ietwat verlegen Shané (19) lijkt op het eerste gezicht lief en onschuldig, maar schijn bedriegt. Ze is een meisje van stille wateren en diepe gronden.

Brenda

De 25-jarige Brenda lijkt misschien onschuldig, maar dat is ze zeker niet. Met een drankje op lijken al haar grenzen te vervagen, waardoor iedere man een prooi voor haar wordt.

Cheyenne

De Zeeuwse Cheyenne (22) valt op getinte mannen met tattoos, maar moeten niet te gespierd zijn. Ze is voor niets of niemand bang, is gek op sensatie en gaat geen verleiding uit de weg.

Daniëlle

Daniëlle (28) is een slimme vrijgezel en komt absoluut geen aandacht te kort. Ze gaat rechtstreeks op haar doel af en verwacht in Temptation Island niet op de achtergrond te verdwijnen.

Diana

Danseres Diana (20) is alweer twee jaar vrijgezel, maar heeft hier zeker geen problemen mee. Ze gaat de villa niet in om echte liefde te vinden, maar kickt erop om iemand te versieren zonder dat er gevoelens in het spel zijn.

Mira

Model Mira (20) sierde op 18-jarige leeftijd de cover van het bekende mannenblad Playboy. Als Playmate kan ze elke man rond haar vinger winden.

Djamiah

De sensuele, half Spaanse Djamiah (24) is naast restaurantmanager ook danseres in een club. Ze weet als geen ander hoe zij haar lichaam in de strijd moet gooien om een man het hoofd op hol te brengen.

Michelle

Michelle (25) is geen vreemde in het verleiden van mannen. Het spel der verleiding gaat haar dan ook goed af. Deze Gooische schone gaat heel ver en kent geen enkele gêne.

Kaylee

Schoonheidsspecialiste en model Kaylee (22) moet de mannen van zich af slaan, met haar wulpse uitstraling. Ze geeft zich helemaal over aan het spel en is een echte hartenbreekster.

Lisa

Lisa (22) is zeker geen standaard meisje. Ze heeft een spontane, energieke en losse levensstijl. Daarmee weet ze iedere man te verleiden.

Lie

Model en influencer Lie (24) is de ex van Fabrizio. Hij zal sterk in zijn schoenen moeten staan om weerstand te bieden aan de verleidingen van haar spannende tatoeages op haar prachtige lichaam.

Julia

Julia (21) is stoer, zelfverzekerd en heeft voor haar werk bij de Marine een paar jaar op Curaçao gewoond. Daar heeft ze flink wat militairen het hoofd op hol gebracht.

Temptation Island VIPS is vanaf 27 juni bij Videoland te zien.

Fotografie: Ben Zander/Raw Productions

Laatste nieuws

Zie ook