EOTBDD-Elodie klapt uit de school over ruzie met Yasmine

Elodie doet nu een boekje open.

In de nieuwste aflevering van Ex on the Beach is er as usual weer genoeg drama in de villa. Dit keer kregen rivalen Elodie en Yasmine een grote ruzie en Elodie doet daar nu een boekje over open.

Jaloezie

De mannen in de villa zijn gek op nieuwkomer Elodie en dit zorgt ervoor dat de vrouwen, en dan voornamelijk Yasmine, steeds jaloerser worden. Terwijl de brunette staat te dansen met de heren, besluit Yasmine haar aan te spreken. "Elodie, ik heb geen respect meer voor jou. Sorry. Jij doet alsof je classy bent, maar jij schuurt tegen iedereen aan.''

Als de groep de dag erna stoom gaan afblazen, gaat het helemaal mis. Elodie deelt flinke klappen uit aan Yasmine tijdens een potje kickboxen.

Lees ook: EOTBDD bedolven onder kritiek

Andere kant

De brunette laat nu op Instagram weten hoe het écht zit tussen de twee. ''Ik moest op dat moment ook echt niks van Yasmine hebben. Maar als jullie eens wisten hoe dat meisje door het vuur gaat voor anderen en hoe lief zij echt kan zijn, dan zouden jullie anders praten'', schrijft ze.

"Ik ben blij dat ik na het programma de kans heb gehad om die kant van haar te mogen zien. En nee, natuurlijk praat ik niet alles goed. Maar gun dat meisje ook wat rust.''

Het moge duidelijk zijn: de strijdbijl is begraven.

Bron: RTL Nieuws Beeld: EOTBDD, Instagram

Laatste nieuws