Olcay Gulsen over relatie Ruud de Wild: 'Het was niet mijn bedoeling'

De brunette is eerlijker dan ooit.
Olcay Gulsen over relatie Ruud de Wild: 'Het was niet mijn bedoeling'

Onlangs maakte Ruud de Wild via Instagram bekend dat het over en uit is tussen hem en zijn liefje Olcay Gulsen. De presentatrice onthulde eerder de reden achter de breuk. Nu vertelt ze dat het eigenlijk niet 'de bedoeling' was om zich zo snel weer te binden.

Overleden ex

De 38-jarige Olcay vertelde eerder tijdens RTL Boulevard dat een goede vriend van haar, en tevens ook haar ex, is overleden aan een hartaanval. "Daardoor ben ik dingen anders gaan bekijken", zei ze. "Ik was ontzettend verdrietig. En toen merkte ik wel dat ik veel meer tijd voor mezelf nodig heb. Ik wil eerst even mijn eigen gedachten op een rijtje krijgen en me dan weer focussen op andere dingen. Dat is dus de reden."

Lees ook: Olcay Gulsen openhartig over vreemdgaan

Te snel

Olcay brak in januari met haar ex Frans Ghazi en al snel volgde een relatie met Ruud. "Het was ook niet mijn bedoeling dat ik weer zo snel 'verkering' zou hebben", vertelt de brunette nu in Vrouw. "Ik was echt van plan minstens een jaar single te blijven. Dat was ik sinds mijn achttiende eigenlijk niet meer geweest." Olcay en Ruud zijn in totaal vier maanden samen geweest.

Bron: RTL Boulevard, Vrouw, Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300aba6b648', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });