slogan

Olcay Gulsen openhartig over vreemdgaan

In het nieuwe LINDA.tv-programma Wat zou jij doen? worden allerlei gekke stellingen voorgelegd aan twee gasten. Dit keer zat presentatrice Olcay Gulsen op de bank en dit zorgde voor heel wat bijzondere uitspraken.

Vreemdgaan

Zo kreeg ze als eerste de vraag voorgeschoteld of ze bij haar vriend zou blijven als hij vreemd zou gaan of dat ze bij hem weg zou gaan. Olcay antwoordde meteen: ''Nouja, ik ben honderd keer gebleven, dus ik zou echt een huichelaar zijn als ik nu zou zeggen 'ik ga weg'. Misschien omdat ik een beetje nonchalant ben en omdat het zo'n gedoe is om uit elkaar te gaan.''

Lees ook: Olcay Gulsen scoort rol in deze bekende Amerikaanse serie

Sex

Ook vroeg de presentatrice van het programma of de gasten zelf vreemdgaan. ''Nee, ik vind vreemdgaan echt goedkoop gewoon'', aldus Olcay. Zodra ze moet kiezen tussen regelmatig sex hebben en alleen eindigen of een relatie zonder sex kiest de brunette meteen voor de laatste optie.

''Als je verliefd bent is het leuk om sex te hebben, maar ik moet er niet aan denken om dit de komende veertig jaar nog te moeten doen. Het voelt als werk gewoon.'' Toch geeft ze wel toe dat ze het nu nog erg fijn heeft met haar nieuwe vlam Ruud.

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

 


,