Humberto Tan praat voor het eerst over affaire-geruchten

Hangt er liefde in de lucht?

Humberto Tan spreekt zich voor het eerst uit over de rondgaande affaire-geruchten. Volgens weekblad Weekend heeft de presentator een affaire met de 25-jarige fotografe Fleur.

Liefde

De twee zouden elkaar naar verluidt hebben leren kennen op een fotografie-evenement; daarna zouden ze volgens bronnen vaker hebben afgesproken: "In eerste instantie vonden ze elkaar vooral in hun gezamenlijke liefde voor fotografie. Maar al snel bleken zij een enorme klik te hebben en sloeg na enkele dates de vlam in de plan." Hoewel de geruchten rondgaan, is er op de anonieme bron na geen bewijs dat er sprake is van meer dan een vriendschap.

Lees ook: Humberto Tan doet heftig boekje open over vertrek RTL Late Night

Reactie

De presentator reageerde eerder door middel van een cryptische video, nu doet hij daadwerkelijk zijn zegje. Wanneer RTL Boulevard's Aran Bade naar de roerige periode in zijn leven vraagt, en wil weten hoe het met hem gaat, reageert Humberto: “Met mij gaat het goed. De roerige periode? Het ene oor in en het andere uit. (…) Alle andere dingen, ach. Volgende week is er ook weer wat.” Fleur reageerde eerder: "We hebben elkaar leren kennen in de fotografie en het is de bedoeling dat we samenwerken als fotografen. En kunstprojecten gaan maken en zo."

Bron: Weekend, RTL Boulevard, Beeld: BSR

Laatste nieuws