Exclusief! Zo reageert Love Islands Chey op Stenn en Rowéna

De 24-jarige is er helemaal klaar mee.

Lees ook

Hoewel ze een droomkoppel leek te vormen met Stenn, werd na drie weken de handdoek alsnog in de ring gegooid. Een stemronde volgde al snel en Chey moest helaas vertrekken. Maar niet voordat ze Stenn nog één keer sprak…

Vriendschappelijke klik

Op de laatste beelden, net nadat Chey een bommetje rondom winnaar Denzel dropte, is te zien hoe Chey en Stenn afscheid nemen. Chey vertelde hem hier dat ze hem oprecht leuk vond en hij, als-ie als vrijgezel het eiland zou verlaten, contact met haar op kon nemen. Maar daar lijkt ze inmiddels op terug te zijn gekomen.

“Dat Stenn één dag na mijn vertrek al met Rowéna was, had ik niet zien aankomen. Hij had aan mij meerdere keren aangegeven dat hij haar niet zag zitten en alleen maar een vriendschappelijke klik voelde", vertelt ze aan Grazia.

Lees ook: Exclusief! Chey: 'Met wie zij in een koppel zit, maakt in principe niet uit'

Oprechtheid

Omdat het koppel er al voor haar exit een punt achter had gezet, kwam de klap voor Chey gelukkig minder hard aan.

"Ik heb de avond van mijn vertrek tegen hem gezegd: ‘Ga je wel openstellen voor iemand anders.’ Maar hij zei: ‘Nee, nee, dat ga ik niet doen.’ En dan ben ik nog geen dag de villa uit en zoent hij al met Rowéna. Ik word bekogeld – ‘Chey is niet oprecht’, ‘Chey is fake’ – maar hoe oprecht is hij dan naar mij toe geweest?"

De 24-jarige heeft zo haar twijfels of dat Stenn en Rowéna het buiten de villa ook gaan redden. "Volgens mij vindt Rowéna Stenn leuker dan hij haar. Ik hoef Stenn in ieder geval niet meer te spreken… hij heeft seks met Rowéna gehad! Wil hij nog iets kwijt of mij een bericht sturen, dan mag dat, maar ik sta niet meer open voor een potentiële romance."

Laatste nieuws

Zie ook