Queen of JetLags reageert op Instagram-schandaal

Aha!
Queen of JetLags reageert op Instagram-schandaal

Queen of JetLags, oftewel Noor de Groot, gaat in een video op YouTube in op vooroordelen over haar.

Kritiek

Niet zo lang geleden kregen Noor en Monica Geuze nogal wat kritiek over zich heen, toen er een verhaal rondging waarbij Monica en zij alleen eten zouden bestellen voor de foto.In de video ontkent de vlogster het vooroordeel direct. "Dit zou ik dus nooit doen."

Lees ook: Queen of Jetlags reageert op commotie rondom 'De Nachtwacht'-foto

Net alsof

Toen ze samen met Monica naar het restaurant George in Amsterdam ging, bestelde ze een bord pasta en plaatste dat op Instagram. Volgens Noor zat er een beestje in het eten, en dus stuurde ze het gerecht terug naar keuken.

Een medewerker die de desbetreffende avond aan het werk was, maakte vervolgens een foto van het volle bord gemaakt en die werd verspreid over het internet. Daardoor leek het inderdaad net alsof ze het eten bestelde just for the picture.

Gelukkig vertelt Noor eerlijk over de situatie en laat ze ook weten dat zij en al haar vriendinnen altijd alles op eten. Zo, is dat gerucht ook weer uit de lucht!

Bron: YouTube Beeld: YouTube, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2b048e8f0df', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });