Irina Shayk reageert voor het eerst op breuk met Bradley Cooper

Het model is openhartiger dan ooit.

Lees ook

Iedereen zag het stiekem al een beetje aankomen, maar begin juni sloeg het alsnog in als een bom. Irina Shayk en Bradley Cooper besloten na vier jaar uit elkaar te gaan. Irina reageert nu voor het eerst op de heftige breuk.

Loslippig

Hoewel het 33-jarige model haar privéleven zoveel mogelijk afschermt, is ze tijdens een interview met Harper's Bazaar US loslippiger dan ooit. Zo vertelt ze onder andere over het moederschap – samen met Bradley kreeg ze twee jaar geleden dochter Lea – maar vertelt ze ook het een en ander over de recente breuk met de Hollywood-acteur.

Want ondanks dat ze bijna nooit over family business praat, snapt ze wel waarom mensen er alles van willen weten. "Ik denk dat dat iets menselijks is. Zie het als een soort gordijn dat ergens voor hangt. Dat móet je gewoon opendoen. Het is niets meer dan nieuwsgierigheid."

Lees ook: Irina Shayk is helemaal klaar met ex Bradley Cooper

Huwelijk

Irina wil verder, begrijpelijk ofcourse, niet te veel opgaan in de breuk met de vader van haar dochter. Al sinds de film A Star Is Born, waarin Bradley's personage als een blok voor Lady Gaga valt, gaan de geruchten al dat de relatie tussen Bradley en Irina onder spanning staat. Volgens velen zou Bradley ook in real life gevoelens voor Lady Gaga hebben en zou dit één van de redenen zijn waarom Irina besloot de relatie te verbreken.

Toch zit Irina niet helemaal in zak en as. Zo laat ze aan Harper's Bazaar weten dat ze nog steeds in de liefde en daarmee ook in het huwelijk gelooft. "Natuurlijk! Ik ben niet de persoon om daartegen te zijn." Laten we hopen dat ze snel weer het geluk zal vinden.

Bron: NU.nl Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook