Jaimy Dorenbosch reageert op geruchten relatie Wesley en Gaby

De oud-verleider klapt uit de school.

Lees ook

Het houdt de gemoederen flink bezig: de vermeende fling tussen Wesley en Gaby. In weekblad Story zou een bron van de familie Sneijder uit de school zijn geklapt en zouden de twee het héél gezellig hebben gehad op het terras bij The Harbour Club in Vinkeveen. Gaby's ex-fling Jaimy Dorenbosch heeft er wel het een en ander over te zeggen.

Niet netjes

"Dat verbaast me helemaal niets, dat wist ik al”, zegt Jaimy tegen Shownieuws, zoals je kunt zien in de bovenstaande video. "Ik weet niet waar Gaby mee bezig is, maar ik wens haar alle geluk en Wesley Sneijder ook. Er zijn wat dingetjes voorgevallen en dat was niet heel netjes van haar kant. Wat precies moeten jullie aan haar vragen, dat is niet aan mij om te vertellen.”

Lees ook: Gaby Blaaser openhartig over plastische chirurgie

Rijk der fabelen

Toch mag het duidelijk zijn dat Jaimy diep gekwetst is door Gaby. "Ik kan alles wel vertellen, maar dat is niet aan mij. Ik ben totaal niet van mensen zwart maken op tv. Ik ben ook helemaal gek geweest op Gaby, dus het zou raar zijn als ik nu zo over haar zou praten, dat zou ik zeker niet doen. Ik heb heel veel van dat meisje gehouden, dus het zou heel kinderachtig zijn als ik nu zou vertellen hoe alles in elkaar zit. Dat is helemaal aan haar."

Waar rook is, is vuur, zou je zeggen. Maar niet als het aan Gaby ligt. Zij ontkent alle geruchten en verwijst ze naar het rijk der fabelen. "Ik weet echt van niets. Nee, ik heb nooit gezoend met Wesley op het terras van The Harbour Club. Daar zou ik niet over liegen. Mag ik ook gewoon vrijgezel zijn?"

Ook Wesley postte deze week een lang verhaal op Instagram, waarin hij verkondigde alle roddels helemaal zat te zijn. Dit ging weliswaar over wat de Turkse media over Yolanthe schrijft, maar grote kans dat hij stiekem ook een beetje op dit soort dingen doelt.

Bron: Show Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook