Mascha 'Beautygloss' Feoktistova openhartig over lichaam

De vlogster is goudeerlijk.
Mascha 'Beautygloss' Feoktistova openhartig over lichaam

Wil je een flinke portie realness, dan moet je bij Beautygloss zijn. De vlogster geeft in haar vlogs een echt kijkje in haar leven, waarbij ze ook haar onzekerheden niet achterwege laat.

Tummy tuck

In haar vlog van gisteren vertelt ze openhartig over haar lichaam. "Waar ik dus echt een issue mee heb is hangende huid. Dus dat zou betekenen dat, mocht ik de kans krijgen om kinderen te krijgen, dan vind ik van mezelf dat ik daar iets aan mag doen. In mijn geval zal dit dan een tummy tuck zijn."

Lees ook: Mascha 'Beautygloss' Feoktistova met de dood bedreigd

Hoe ouder, hoe erger

Mascha benadrukt dat ze niet per se slanker hoeft te worden, maar ze het echt voor de vorm van haar lichaam doet. "Ik heb dit echt al zolang als dat ik mij kan herinneren, en hoe ouder ik word, hoe erger het wordt. Nogmaals, na het krijgen van kinderen blijkt dit een beter moment te zijn. En wie weet doe ik het dan alsnog niet, maar ik ben er in ieder geval niet op tegen."

Eerder ging vlog-collega Jamie Li ook onder het mes om haar 'flap' te laten verwijderen, iets wat Mascha aan het denken zette. "Ik zag het bij haar en dat vond ik dus echt mooi. Dus ja...", aldus Mascha.

Bekijk het fragment hieronder.

Beeld: YouTube, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3554607a97c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });