slogan

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova deelt belangrijke boodschap

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is niet blij met alle comments die onder een foto van haar man Gregor zijn geplaatst en deelt daarmee ook meteen een belangrijke boodschap met de wereld.

Beschuit met muisjes

Op de foto is te zien hoe Gregor zichzelf in een ballenbak vol roze ballen heeft genesteld, wat voor sommigen blijkbaar genoeg reden was om te vragen of er een kindje op komst is. Not done, zo vindt Mascha. En dus besloot ze de 'brutale reacties' te voorzien een tegenreactie.

"Wat f*cking irritant dat iedereen het over beschuit met muisjes heeft", schrijft ze onder de foto. En daar blijft het niet bij. Ook pakt ze verschillende reacties één op één aan. Niet zonder reden, want zij weet als geen ander wat zulke opmerkingen kunnen veroorzaken.

Lees ook: Om deze reden stopte Mascha écht met Beautygloss-blog

Trigger

"Ik hoop dat je niet denkt dat we 24/7 bezig zijn met ‘oh jee stel je voor dat mensen hier een hint in zien’. Wil je graag dat het thema zwanger en de hele situatie mijn leven beheerst ofzo? Sorry, maar ik zie hier een ballenbak en die zagen we staan op een event en we vonden het een toffe fotoplek. Maar ik zal volgende keer bij iedere foto wel even mijzelf reminden dat ik moet oppassen want straks trigger ik comments over zwangerschap en dan word ik er weer aan herinnerd dat ik niet zwanger ben. Oh wacht, nu denk ik er non stop aan. Bedankt hé!", aldus Mascha in één van haar reacties.

PCOS

De reacties over een eventuele zwangerschap zullen voor Mascha extra pijnlijk zijn, omdat zij in het verleden al meerdere keren heeft aangegeven PCOS te hebben. Hierdoor kan ze moeilijker in verwachting raken, wat voor mensen met een kinderwens erg heftig kan zijn. Destijds noemde Mascha de ontdekking dan ook 'een klap in haar gezicht', waardoor we haar reactie maar al te goed begrijpen.

Mascha snijdt hiermee meteen een belangrijk onderwerp aan: vragen of iemand zwanger is of een kinderwens heeft, kan (zonder dat je het door hebt) erg pijnlijk zijn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even een middagdutje doen. Ja ik slaap altijd met mijn sneakers aan!

Een bericht gedeeld door Gregor Van Vlierden (@gregor) op

Beeld: Instagram, BSR


,