Julia Mekkes kijkt uit naar eerste kindje

Ze is er helemaal klaar voor.
Julia Mekkes kijkt uit naar eerste kindje

In het programma De Roelvinkjes passen op de winkel klapte Dave Roelvink al uit de school over zijn kinderwens. De dj gaf toen aan dat hij hoopt dat zijn kinderwens binnen twee à drie jaar vervuld wordt. "En dan mag jij hem vier dagen in de week hebben", grapte hij toen nog tegenover broertje Donny.

Eerste baby

Toch lijkt het woord 'kinderen' een steeds serieuzer onderwerp te worden in huize Roelvink-Mekkes. Vriendin Julia vertelt in haar nieuwste column in Glamour openhartig over haar liefde voor kinderen. Met naam haar eigen 'eerste baby'.

Lees ook: Dries Roelvink maakt zich zorgen om zoon Dave

Aandacht en energie

Dave en Julia zijn namelijk niet de enige in huis sinds hond Klaas bij hun is gaan wonen. Ze adopteerden de hond die heerlijk imperfect is met zijn staart met knikken door een heftige bevalling. "We wisten zeker dat deze cane corso ons eerste kind moest worden. Want dat is het, een kind. Dag en nacht vraagt-ie om je aandacht en energie. Maar ik heb het ervoor over, omdat ik een echt hondenmens ben."

Maar naast de liefde voor honden, is Julia ook gek op kinderen. En ook die zijn meer dan welkom. "Wanneer? Dat weten we nog niet. We hebben onlangs een nieuw huis gekocht, waar Klaas lekker kan rennen en de ruimte heeft. En er is óók genoeg ruimte voor een wezentje dat op twee benen rondrent."

Bron: Glamour, Show Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3296b7e89a9', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });