slogan

Julia Mekkes over haar relatie met bad boy Dave Roelvink

Ophef toen onlangs bekend werd dat Dave Roelvink een datingshow gaat presenteren. Want wie wil nu gekoppeld worden door iemand die sex-filmpjes deelt? De reputatie van Dave is niet al te best, maar zijn vriendin Julia Mekkes liet zich niet afschrikken.

Verschillend

"Ik kende Dave al een tijdje, want hij kwam vaak bij het restaurant eten waar ik werkte. We maakten altijd een praatje, meer niet. Tot ik hem op een avond tegenkwam tijdens het stappen. Hij vroeg of ik met hem uit eten en naar de film wilde. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling", vertelt ze. 

"Dave en ik staan totaal verschillend in het leven. Ik ben serieus, op het nerdy af, sta vroeg op en wil dat alles goed is geregeld. Dave weet niet eens wat hij over een uur moet doen." Maar er zijn ook overeenkomsten. "We zijn allebei heel familiegericht, dat is onze grootste overeenkomst. Ik denk dat we daarom ook zo goed bij elkaar passen."

Vraagtekens

"Ik vind hem gewoon leuk om wie hij is. Dave heeft het imago van bad boy. Zo ziet hij er ook uit, maar het is een ontzettend lieve jongen. Hij heeft een hart van goud", vertelt Julia.

"Wel merk ik dat de buitenwereld soms vraagtekens bij onze relatie zet. Ik ben net afgestudeerd en ben anders dan Dave, dat vinden mensen gek. Soms krijg ik te horen dat onze relatie slecht zou zijn voor mijn carrière. Maar ik heb tot nu toe alles bereikt wat ik wilde, dus ik maak me daar geen seconde druk om. En anders hebben ze pech, met Dave deel ik nou eenmaal mijn leven."

Jacuzzifilmpje

Julia, die onlangs haar master strafrecht aan de UvA haalde, heeft sinds 2016 een relatie met de dj. In 2013 raakte hij in opspraak na een uit de hand gelopen afterparty. Dave werd veroordeeld voor heling en kreeg een taakstraf van 150 uur.

"Ik snap dat mensen een mening over Dave hebben. Zeker na dat beruchte jacuzzifilmpje. Maar als je Dave echt kent, weet je dat hij het verschrikkelijk vond. Juist omdat hij helemaal niet zo is. Hij zou zijn laatste euro nog weggeven. Gelukkig is alles inmiddels overgewaaid."

Ook benieuwd naar Janita Engels over haar relatie met zanger Ben Saunders en Melisa Schaufeli over haar relatie met Andy van der Meijde? Je leest het in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt!

 

 


,