Grote veranderingen in het nieuwe seizoen Holland's Next Top Model

Hier zaten we op te wachten.
Grote veranderingen in het nieuwe seizoen Holland's Next Top Model

Het vorige seizoen van Holland's Next Top Model was volgens veel kijkers een flop. Nieuwe afleveringen staan voor de deur en wie weet belooft het meer dan vorig jaar. Het programma heeft namelijk een aantal dingen veranderd.

Gastjury

De vaste jury van het programma bestaat nog steeds uit het welbekende team Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra. Daarnaast worden zij bijgestaan door verschillende gastjuryleden. Onder anderen Famke Louise, Nikkie Plessen, Loiza Lamers en Olaf Hussein verschijnen in het programma, meldt RTL.

Lees ook: Wait, what? Deze twee HNTM-kandidaten lijken een setje te zijn

Twee huizen

Maar dat is niet de enige leuke twist aan het nieuwe seizoen. De modellen worden dit jaar verdeeld over twee huizen, zonder dat ze daar van op de hoogte zijn. Tegen het einde van het wedstrijd wordt het aan de deelnemers bekendgemaakt. Dat zal wel weer zorgen voor een hoop competitie! Vanaf maandag 2 september gaat het nieuwe seizoen van start.

Bron: RTL Beeld: HNTM

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f32a03fbd339', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });