Wow: Temptations Rodanya deelt foto van snelgroeiende babybuik

De tijd vliegt voorbij.
Wow: Temptations Rodanya deelt foto van snelgroeiende babybuik

Rodanya maakte een tijd geleden bekend in blijde verwachting te zijn, en inmiddels is er heel veel veranderd voor de mommy to be.

Morgan of Danicio?

We kennen Rodanya natuurlijk van Temptation Island, waarin ze samen met haar toenmalige vriend Morgan te zien was. De twee leken het avontuur te overleven, maar achteraf bleek dat Rodanya toch voor de charmes van verleider Danicio was gevallen.

Na wat speculaties over wie dan de vader van het kindje zou zijn, maakte Rodanya bekend dat toch Morgan de vader is. Ze vertelde daarbij wel dat ze helemaal voor zichzelf en het kindje kiest en dat Morgan en zij alsnog uit elkaar zijn.

Lees ook: Rodanya showt babybuik in bikini

Instagram

Gisteren plaatste ze een kiekje van haar inmiddels al behoorlijk grote babybuik op Instagram.

"21 weekjes alweer, wat gaat het allemaal toch snel! Nu al het allermooiste wat me ooit overkomen is! Ik geniet nog steeds van elk moment, ook nu je nog in mijn buikje zit en we altijd overal met zn tweetjes zijn. Bij elk kwaaltje die ik tot nu toe heb denk ik, ook dit hoort erbij! Even doorzetten en voor je het weet lig je eindelijk in mijn handen! Je schopjes worden steeds meer, je groeit goed en wat geeft dat een heerlijk gevoel! Zelf vind ik het ook super mooi om te zien hoe je eigen lichaam veranderd. Super trots op mijn kleine buikje die heerlijk doorgroeit! 💙💙💙"

De blauwe hartjes geven het al aan: Rodanya is zwanger van een jongetje.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey) op

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c001403d35', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });