slogan

Morgan reageert op zwangerschap Rodanya

Temptation Island-ster Morgan heeft voor het eerst gereageerd op de zwangerschap van zijn ex-vriendin Rodayna. Samen krijgen ze een zoon.

Alleenstaande moeder

Vorige maand maakte Rodanya bekend zwanger te zijn en inmiddels heeft ze ook onthuld dat het een jongetje is. Haar ex-vriend Morgan is de vader, maar volgens Rodanya schijnt hij "andere interesses te hebben en met anderen dingen bezig te zijn". Ze heeft besloten het avontuur als alleenstaande moeder aan te gaan, vertelde ze onlangs.

"In het begin wilde hij er niet bij betrokken worden, want hij was helemaal overdonderd en noem maar op. Er was ook heel veel ruzie en gezeik, dus toen hebben we beiden even afstand genomen. We hebben daarna toch weer contact met elkaar gehad, maar dat is uiteindelijk ook niet goed gekomen. Op een gegeven moment is het gewoon: tot hier en niet verder", aldus Rodanya.

Zie ook: Temptations Rodanya showt babybuik in bikini

Privé

Volgens Morgan, die net als Rodanya een YouTube accouont heeft aangemaakt, zit het iets anders in elkaar. Hij heeft naar eigen zeggen niks van zich laten horen, omdat het een privé-kwestie is. "Ja, ik krijg samen met Rodanya een klein kindje, een jongetje. Ik zie het echt als een zegening", vertelt hij. "De reden dat ik er niks over heb gezegd, is voornamelijk omdat ik vind dat de kleine hier niet voor heeft gekozen. Dus hij hoeft niet bedolven te worden onder allerlei speculaties en meningen van mensen. Ik en Rodanya staan in de schijnwerpers, maar hij kiest er niet voor."

Hij vertelt wél een vader te willen zijn voor de kleine. "Er zijn meerdere geruchten dat ik niks te maken zou hebben met de kleine, ofzo. Dat is totaal niet waar. Ik heb het wel even moeten laten bezinken, want het was onverwachts."

Lees ook: Zo ontdekte Temptations Rodanya haar zwangerschap

Bron: RTL

 


,