Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Horrorfans opgelet: Netflix komt met nieuwe horrorfilms- en series

Exciting!

Horrorfans opgelet: Netflix komt met nieuwe horrorfilms- en series

Elke maand lanceert Netflix tientallen nieuwe films en series. En voor volgende maand maakte de streamingsdienst alvast bekend dat er superspannende horrorfilms- en series aan gaan komen.

Nieuw op Netflix

Nu IT: Chapter two te zien is in de bioscoop en we allemaal al een beetje in de horrorsferen zitten, kunnen we volgende maand mooi even doorgriezelen met zijn allen.

Netflix gooit namelijk maar liefst vijf nieuwe films en series online in het horrorgenre.

Lees ook: Deze populaire film komt op Netflix

Op een rijtje

In the Shadow of The Moon

InThe Shadow of The Moon komt op 27 september op de streamingsdienst. De show volgt het aftakelende leven van een rechercheur, die geobsedeerd raakt door een mysterieuze seriemoordenares. Hij probeert haar op te sporen, maar dit is moeilijker dan hij dacht.

In the Tall Grass

Deze film is net zoals de IT-films gebaseerd op een verhaal van Stephen King. De film In the Tall Grass gaat over broer en zus Cal en Becky die door het Amerikaanse platteland aan het reizen zijn. Hun reis neemt een drastische wending wanneer ze een noodkreet uit het hoge gras horen komen. De film is vanaf 4 oktober te zien.

Fractured

Acteur Sam Worthington verliest zijn vrouw en dochter op de eerste hulp in het ziekenhuis. Het enige wat hij nog kan doen is een zoektocht starten en de schuld van de verdwijning bij het ziekenhuis neer te liggen. Deze film verschijnt 11 oktober op Netflix.

Eli

Deze film staat nu al op het lijstje om de engste film van 2019 te worden. De film gaat over een ziek elfjarige jongetje die in een geïsoleerde kliniek zit. Dat gaat natuurlijk helemaal mis, want ja... het is niet voor niks een film. 18 oktober zal de film te zien zijn op de streamingsdienst.

Rattlesnake

Slangen zijn van zichzelf al eng genoeg, maar deze horrorfilm gaat ook nog eens over een slangenbeet. We volgen in deze film een alleenstaande moeder, wiens dochter wordt gered van een dodelijke slangenbeet. Om de mysterieuze vreemdeling die haar dochter redde te bedanken, moet ze een verschrikkelijke tegenprestatie doen. De film is op 25 oktober te zien.

Bekijk hieronder alvast een teaser van alle films.

Bron: Netflix Beeld: In the Tall Grass