Fajah Lourens onthult ‘nieuwe’ relatie

Ze hield iedereen voor de gek.

Lees ook

Fajah Lourens verkondigt al lange tijd als happy single door het leven te gaan, maar in Ranking The Stars onthult ze vandaag toch een 'groot geheim'.

Single life

De fitness goeroe blijkt namelijk al langere tijd hartstikke verliefd te zijn. Toen haar werd gevraagd om drie eigenschappen van haar schoonmoeder op te noemen, viel Fajah keihard door de mand.

"Ik doe al een hele tijd alsof ik vrijgezel ben. Maar ja, nu hoef ik ook geen interviews meer te geven over mijn vrijgezellenleven."

Lees ook: Fajah Lourens is boos

Nieuwe vriend

Toch komt ze er niet zo makkelijk vanaf en krijgt ze een klein vragenvuurtje van presentator Paul de Leeuw voorgeschoteld. Zo vraagt-ie hij onder andere hoelang haar nieuwe liefde al in haar leven is. "Een tijdje al wel." Ook geeft ze aan dat het een onbekende is en hij in Brabant woont.

En daar gaat ze toch de fout in. Begin dit jaar verschenen er namelijk allerlei artikelen over de mogelijke romance van de zakenvrouw. Zo plaatste ze hartjes onder zijn foto en was hij ook, dan wel onduidelijk, in haar Instagram Stories te zien.

Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook