slogan

Fajah Lourens gaat weer acteren

Fajah Lourens pakt haar acteercarrière weer op en heeft een rol in de film Suriname gescoord. Deze rol zou eerst worden gespeeld door Imanuelle Grives, maar die zit voorlopig vast in Antwerpen, nadat ze op Tomorrowland gepakt werd met een grote hoeveelheid drugs.

Drugs verkopen

Imanuelle werd gepakt met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. De actrice zei dat ze de drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol. Ze zit tot zeker eind van deze maand vast in een Antwerpse gevangenis.

Lees ook: Fajah Lourens verdrietig om plotseling vertrek dochter Irem

Geen vetpot

En dus zal Fajah haar vervangen. In de De 538 Ochtendshow met Wietze de Jager, vertelde de fitness babe vanochtend over haar nieuwe rol. "Het kwam nu een beetje toevallig op m’n pad, omdat er een actrice uitviel. Maar ik vind acteren wel heel erg leuk, alleen heb ik er gewoon weinig tijd voor", reageerde ze.

Als Wietze haar vraagt welke actrice dit dan is, besluit Fajah gewoon toe te geven dat het om Imanuelle gaat. En dat is niet het enige. Zo zegt ze: "Het is geen vetpot. Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt.” Al snel maakt Fajah duidelijk dat het een grap is en mensen nu niet ineens allerlei gekke dingen moeten denken. "Maar het is wel heel hard bikkelen.”

Bron: RTL, BuzzE Beeld: BSR


,