Roxeanne Hazes emotioneel op Instagram

Het is een zware dag voor de familie Hazes

Lees ook

Het is vandaag een emotionele dag voor Roxeanne Hazes. Precies vijftien jaar geleden overleed haar vader, André Hazes. Op Instagram uit de zangeres haar gevoelens.

Bericht

In een speciale post voor haar vader vertelt Roxeanne het volgende: "Iemand vertelde mij ooit dat de lege plek van een overleden dierbare opgevuld wordt door gewenning, maar dat het missen naarmate de jaren verstrijken steeds iets meer zal worden."

Lees ook: Roxeanne Hazes: "Ik dacht echt dat ik doodging"

Egoïstisch

Als 11-jarig meisje werd mijn beste vriend van me afgenomen. Een maand daarvoor beloofden we elkaar nog om eens samen uit eten te gaan. Ik voelde me een hele dame, alleen al door het idee. Maar dat etentje is er nooit meer van gekomen… Je was er plotseling niet meer. Ik heb je zo vaak nodig gehad. Zo vaak gehaat. Zoveel om je gehuild, gelachen. Ik heb je lang niet begrepen. Ik heb je lang egoïstisch gevonden."

Begrip

Roxeanne lijkt nu sinds ze zelf moeder is, meer begrip te hebben gekregen voor haar vader. "Om er vervolgens (nu ik zelf moeder ben) achter te komen dat je misschien wel de verstandigste, meest wijze man bent geweest in mijn leven en dat ik onbewust zoveel van je heb opgestoken."

Ze lijkt het verlies van haar vader nu ook een plekje gegeven te hebben. "Ik heb het gevoel je nu beter dan ooit te kennen, of ik leer je nog beter kennen door de persoon die ik nu ben."

Bron: Instagram | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook